Lean Trainingen

In IT-organisaties staat de klanttevredenheid bovenaan. De medewerkers willen de klant waar voor hun geld bieden en de beste ondersteuning geven aan de bedrijfsprocessen. Ideeën om de bedrijfsprocessen te verbeteren vanaf de werkvloer geven de productiviteit een boost. Medewerkers worden ‘meedenkers’.

Lean IT betekent een efficiëntieslag en gaat ‘verspilling’ van tijd en geld tegen. Aandacht voor de werkprocessen en hoe medewerkers deze uitvoeren en aanpakken komt vooraan te staan. Een IT-organisatie die Lean heeft omarmd kan verbetervoorstellen die zowel van onderaf als van bovenaf komen, met elkaar in overeenstemming brengen.

Tijdens de training Lean IT Foundation doorloopt u een compleet programma, dat u voorbereidt op het officiële examen. U leert hoe Lean wordt toegepast in de IT-omgeving en welke ‘zachte’ vaardigheden dit van u vraagt.

Deze training is gericht op professionals in IT-organisaties om kennis te verkrijgen over Lean en Kaizen, zodat deze kunnen worden ingezet om succesvol verbeteringen door te voeren.

Deze training is bedoeld voor iedereen die zich wil bekwamen in de leiderschapsprincipes van Lean, zoals deze oorspronkelijk gevormd zijn bij Toyoya.

In-company

In-company biedt de mogelijkheid om een aangepast trainingsprogramma te ontwerpen dat maximaal aansluit bij de wensen van uw organisatie. Voor een in-company-training spreken we in een uitgebreid intakegesprek af hoe wij u de best mogelijke resultaten kunnen leveren.