Continuous Improvement

Personal Development

World Class Performance is het hoogste niveau dat een organisatie kan bereiken in haar sector door producten en diensten te ontwikkelen die de verwachtingen van haar klanten overtreffen; met een steeds korter wordende time-to-market.

Iedereen zal begrijpen dat World Class Performance niet van de ene op de andere dag te bereiken is. En er is ook geen gouden sleutel tot succes. Iedere organisatie zal hier zijn eigen weg naar de top moeten gaan.

Suerte begeleidt organisaties op hun pad naar World Class Performance door het stimuleren en implementeren van Continuous Improvement en biedt trainingen op het gebied van Lean, Six Sigma en Organisational Change.

Leren in organisaties dient hand in hand te gaan met het behalen van meetbare resultaten. Daartoe is het van belang dat leren wordt vernieuwd en aansluit op de organisatiedoelen en praktijk van onze opdrachtgevers.

Suerte biedt een volledig portfolio aan opleidingen in het open rooster en (maatwerk) in-company programma’s. Wij kunnen ook de volledige uitvoering van de processen rondom leren en ontwikkelen overnemen.

We integreren onze praktijkervaring en verschillende werkvormen in onze trainingen; bieden innovatieve leeractiviteiten waarin vakkennis en generieke vaardigheden worden gecombineerd.

Meer Informatie Naar Suerte Academy