Cloud Computing geaccrediteerd

CCC Accredited Training Partner

Sinds vandaag zijn wij Accredited Training Partner van de Cloud Credential Council (CCC). Met deze stap breiden we ons opleidingsportfolio uit met 10 nieuwe opleidingen op het gebied van cloud computing.

Al deze opleidingen zijn leveranciersonafh威而鋼 ankelijk. Ze zijn dus niet toegewijd aan een bepaald cloudplatform zoals AWS, Azure of Google Cloud. Dat maakt ze interessant en relevant voor een brede groep professionals.

Nieuwe Career Path certificeringen

Nieuwe Career Path certificeringen

Wat is jouw carrièrepad? Op welk gebied wil jij groeien en excelleren? De Career Path certificeringen van EXIN kunnen je verder op weg helpen. Momenteel kun je kiezen uit 7 verschillende loopbaantrajecten

Wij kunnen je bij elk van deze loopbaantrajecten begeleiden door middel van training en coaching. Onze instructeurs hebben deze paden voor u bewandeld en kunnen u bij al uw vragen adviseren.

樂威壯

E-Learning Organisational Change

E-Learning Organisational Change

Wat is organisational change management? Volg onze nieuwe e-learning OCM Foundation en leer in je eigen tijd en tempo alle ‘ins and outs’ over dit prachtige onderwerp. Met altijd een ervaren instructeur op de achtergrond om je te ondersteunen t犀利士 ijdens jouw studie.

Na het volgen van de e-learning ben je klaar om het Change Management Foundation examen van APMG International te doen en hun officiële certificering te ontvangen.

Deze bedrijven gingen u voor